wat zeggen klanten over immo

Ellis Verkerk, Yarden

Yarden Uitvaartorganisatie heeft Studio Immo ingeschakeld voor diverse ad-hoc projecten.  Onze samenwerking is gestart in 2006 toen Yarden is gestart met de "Yarden prijs" voor stimulatie van innovatie in de uitvaart branche. Studio Immo heeft voor ons diverse uitingen ontwikkeld, altijd in lijn en ter ondersteuning van onze huisstijl en boodschap. De communicatie tijdens deze projecten verliep altijd professioneel, snel en soepel. 

Op basis van deze goede ervaringen heb ik Studio Immo geïntroduceerd bij de menvereniging "Hoofdstad aanspanning". Met als doel de verschillende uitingen naar een hoger niveau te tillen en meer een geheel te laten zijn. Recent zijn de drukwerk uitingen, zoals posters en flyers herontwikkeld naar een herkenbaar en stijlvol format ter ondersteuning van het bijzondere karakter van de menvereniging. Ook hierin is Studio Immo een laagdrempelige partner gebleken welke snel hoogwaardig maatwerk kan leveren voor een betaalbare prijs.

Ellis Verkerk
Werkzaam bij Yarden Uitvaartorganisatie
Verbonden aan Menvereniging "Hoofdstad Aanspanning"

Bas Westerbeek, Photography and Images

Photography and Images is een agentschap van diverse professionele fotografen. Wij hebben Micha van Studio Immo in eerste instantie ingeschakeld om onze website te ontwikkelen. Het is voor ons belangrijk dat wij onze diensten helder communiceren en de portfolio's van onze fotografen goed te presenteren. De focus lag op de presentatie, het vergroten van bezoekersaantallen, positionering in Google en de daaruit vloeiende contact aanvragen.  

Micha is erin geslaagd om onze briefing te vertalen naar een sterke website met een eigen karakter, die we voor langere termijn met een gerust hart kunnen inzetten. De inhoudelijke en professionele discussies met Micha hebben er mede toe geleid dat we momenteel succesvol opereren in de zwaar concurrerende fotografie wereld. Door zijn vakkennis en conceptuele inzichten hebben we Micha nu ook gevraagd om andere communicatie middelen voor ons te ontwikkelen, zoals advertenties en e-mail nieuwsbrieven. Wie weet komt er ooit nog wel eens een TV commercial?

Bas Westerbeek, Photography and Images

Astrid van Ballegoy, Hitma

Door de samenwerking met Studio Immo ben ik een sparring partner rijker. We communiceren eerlijk en direct. Korte lijnen en duidelijke afspraken. Reclamebureau Studio Immo heeft de gave zaken net even van de andere kant te bekijken. Onze ogen worden geopend waar bedrijfsblindheid op de loer ligt.

Complexe communicatievraagstukken lossen ze op creatieve wijze op. Altijd weer bijzonder hoe Studio Immo onze wensen omzet in doeltreffende ontwerpen.

Astrid van Ballegoy, HITMA Beheer B.V. en Indutrade Benelux B.V. 

Willem Middelkoop, WMIT

Als technisch georiënteerde ondernemer is het prettig om iemand in het netwerk te hebben met geraffineerde kijk op marketing en media ontwerp. Het werk van Studio Immo is pixelprecies en naar defacto maatstaven simpelweg hoogwaardig.

Op een directe, open en soms zelfs confronterende wijze denkt Studio Immo mee over hoe wij ons werk- en specialiteit naar buiten communiceren. Kenmerkend van Studio Immo is het ontbreken van wollige taal vol ontastbare wonderlijke termen.

Studio Immo levert concrete, duidelijke punten waarmee daadwerkelijk iets bereikt kan worden. WMIT is van mening dat elke minuut die wij Studio Immo hebben ingezet het dubbel en dwars waard is geweest. 

drs. ing. W.L. Middelkoop, WMIT.

Studio Immo op Twitter