samen werken met studio immo

Elke commerciële onderneming komt een moment tegen dat hun product of dienst onder de aandacht van de doelgroep gebracht moet worden. Studio Immo biedt zichzelf aan als een toegankelijk en meedenkende partner in de ontwikkeling van passende en effectieve visuele communicatie middelen.


Full Service werkwijze

De mogelijkheden op het gebied van visuele communicatie zijn enorm. En voor iedere vorm moet ook een serie aan schakels doorlopen om tot het gewenste eindresultaat te komen. Of het nou drukwerk is of een digitale oplossing. De vormgever voor het ontwerp. De technisch DTP'er voor het drukklaar maken van het document. De drukker voor het drukwerk. Een koerier voor de tijdige levering. Een programmeur voor die ene maatwerk applicatie. Hostingprovider voor de management van uw mail en website.

Wij vinden dat een ondernemer gebaat is bij één aanspreekpunt. Zodat u zich bezig kan houden met ondernemen en wij zorgen dat alles in de juiste vorm op de juiste tijd op de juiste plek is zonder zorgen aan uw zijde. Dit doen wij door samenwerking met onze partners of met die van u. 

Onze werkwijze duidelijk op een rij

 • Kennismaking
  Het belangrijkste van alles, hebben wij een klik? Klinkt misschien zwaar of zweverig, maar wanneer wij uw wensen moeten vertalen naar een doeltreffende oplossing mag er geen ruis op de lijn zijn. Wij zullen dan ook de eerste zijn om ons terug te trekken wanneer wij denken dat wij niet de geschikte partner voor u zijn.
 • Inventarisatie
  U heeft een pakket met wensen en ideeën. In een gesprek zullen wij deze omzetten naar een concreet plan waarin verwachting en uitvoering helder en overzichtelijk uiteen gezet zijn. Dit soms in duidelijke mail of in de vorm van een uitgebreide offerte. Maar altijd met een interpretatie van uw wensen. DIt om ervoor te zorgen dat alles helder blijft.
 • Planning en offerte
  Wanneer moet iets klaar zijn en voor welke prijs. Wij werken niet met een slag om de arm of op basis van nacalculatie.
 • Schetsfase
  In nauwe samenwerking met u werken wij in stappen naar een eindresultaat op basis van selectie. Dit om de betrokkenheid en controle op het eindresultaat te vergroten.
 • Uitvoering en oplevering
  Alle schakels voor het eindresultaat zijn ingeplant, de kosten zijn duidelijk en de machine gaat lopen. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en na de succesvolle oplevering ontvangt u één overzichtelijke en gespecificeerde factuur. 

Studio Immo houdt al uw ontwerpen in ons archief paraat voor eventueel toekomstig gebruik en wensen van uw kant. Mocht u meer willen weten of een vrijblijvende afspraak willen maken om uw wensen verder te bespreken? Vul dan ons contactformulier in of bel ons op telefoonnummer 0297 785 074.

Studio Immo op Twitter