de meest recente projecten

type: Webdesign en development
klantnaam: De Tuinaannemer
opdracht: Statische website met actieve elementen
link: www.detuinaannemer.nl

omschrijving:
Voor hoveniers bedrijf "De Tuinaannemer" mochten wij de de nieuwe website vormgeven en ontwikkelen. Hierin lag de focus om de hun 4 expertises duidelijk te communiceren tezamen met de presentatie van hun werk voor diverse klanten zowel particulier als zakelijk. Voor de presentatie is gebruik gemaakt van Jquery en cufon.

type: Ontwerp en technische ontwikkeling
klantnaam: Drukkerij Bestenzet
opdracht: Maatwerk online software oplossing
link: www.bestenzetbestellen.nl

omschrijving:
Voor drukkerij Bestenzet hebben wij in samenwerking met Duraserve een maatwerk online drukwerkbestel systeem ontwikkeld. Hiermee biedt Bestenzet al haar klanten een portal waarin drukwerk online besteld, aangepast en gevolgd kan worden. Studio Immo was verantwoordelijk voor de vormgeving en technisch ontwerp. Techniek en hosting is verzorgd door Duraserve. 

type: mailing en landingspage ontwikkeling
klantnaam: Duranactie
opdracht: diverse uitingen voor verbetering sales
link: duranactie.aluglas.nl

omschrijving:
Voor Aluglas is een campagne ontwikkeld voor nieuwe lijn pharmacie producten. Stimulans was een introductie kortings actie. Hiervoor is een specifieke bestel website gemaakt. Ter promotie zijn er gedrukte en digitale mailings gemaakt en diverse banners op strategische websites.

type: Drukwerk en website ontwikkeling
klantnaam: Advisor 25 jaar jubileum
opdracht: Concept, ontwerp en bouw statische HTML
link: www.advisor.nl

omschrijving:
In een branche waar niet de minste zijn gevallen is Advisor ICT Solutions de moeilijke jaren doorgekomen. Om dit te vieren hebben zij hun personeel (40 man sterk) meegenomen voor een weekend naar Boedapest en een spetterend feest gegeven voor 500 van hun relaties. Hiervoor heeft Studio Immo de promotie zoals uitnodigingen, thema website en andere zaken mogen verzorgen. 

type: Vormgeving
klantnaam: De Tra van stichting Zelfontwikkelingsonderwijs
opdracht: Logo ontwikkeling en marketing advies
link: www.zelfontwikkelingsonderwijs.nl/

omschrijving:
"De Tra" van stichting Zelfontwikkelingsonderwijs is een nieuw type lagere school in Uithoorn. De basis van dit concept is "Natuurlijk leren in een passende, vrije omgeving". Voor zowel de stichting als de te starten school heeft Studio Immo het logo mogen ontwikkelen en marketing advies geboden.     

type: Webdesign en marketing
klantnaam: Spot website
opdracht: Functioneel ontwerp, marketing en ontwerp
link: www.spotthuiszorg.nl

omschrijving:
Voor werkgevers organisatie Spotthuiszorg is een nieuwe website ontwikkeld waarin de functionaliteit gekoppeld is aan "alles draait om de juiste zorg". Het communiceren van de juiste zorginstellingen, praktische informatie, nieuwsvoorziening en op maat via diverse kanalen. Maatwerk cursussen en ledenportal.

type: Vormgeving
klantnaam: Dansstudio Beatz
opdracht: Logo ontwikkeling
link: www.dansstudiobeatz.nl

omschrijving:
Voor dansstudio Beatz van Arliene Beaumont mocht Studio Immo een nieuw logo ontwikkelen. Beatz biedt clinics aan in diverse stijlen. Het logo moest dan ook deze diversiteit communiceren. Van het klassiek ballet tot dynamisch streetdance.  

type: Webdesign
klantnaam: Breac
opdracht: Dynamische website en conceptueel advies

omschrijving:
Breac is een onderneming gevestig in Mijdrecht gespecialiseerd in narrow-casting oplossingen. Studio Immo is gevraagd om voor hun een website te ontwikkelen op welke zelfstandig gevuld kan worden vanuit een CMS oplossing van WMIT. De focus hierin lag het op het presenteren van de mogelijkheden voor diverse doelgroepen. De website wordt op dit moment nog gevuld en uitgewerkt.

type: drukwerk
klantnaam: Spot
opdracht: marketing, logo- en huisstijl ontwikkeling
link: www.spotthuiszorg.nl

omschrijving:
Spot is een werkgevers organisatie voor thuis- en kraamzorg en bemiddelings ondernemingen voor de zorg. Wij zijn ingeschakeld voor het ontwikkelen van de complete huisstijl en een herziening van het merk "Spot". Dit leidde tot deze huisstijl en de pay-off "alles draait om de juiste zorg".