huisstijlen ontwikkeld door immo

type: Drukwerk
klantnaam: Geboortecentrum PUUR
opdracht: Huisstijl, promotie en Marketing advies
link: http://www.geboortecentrumpuur.nl

omschrijving:
Voor Geboortecentrum PUUR mocht Studio Immo de nieuwe huisstijl ontwikkelen tezamen met alle bijbehorende communicatie uitingen.  

type: Vormgeving
klantnaam: Dansstudio Beatz
opdracht: Logo ontwikkeling
link: www.dansstudiobeatz.nl

omschrijving:
Voor dansstudio Beatz van Arliene Beaumont mocht Studio Immo een nieuw logo ontwikkelen. Beatz biedt clinics aan in diverse stijlen. Het logo moest dan ook deze diversiteit communiceren. Van het klassiek ballet tot dynamisch streetdance.  

type: Drukwerk
klantnaam: Measure Minds
opdracht: Huisstijl ontwikkeling
link: www.measureminds.nl

omschrijving:
Measure Minds is gespecialiseerd in Mysterie Shopping. Voor de start van Measure Minds mocht Studio Immo de huisstijl ontwikkelen. 

type: Vormgeving
klantnaam: De Tra van stichting Zelfontwikkelingsonderwijs
opdracht: Logo ontwikkeling en marketing advies
link: www.zelfontwikkelingsonderwijs.nl/

omschrijving:
"De Tra" van stichting Zelfontwikkelingsonderwijs is een nieuw type lagere school in Uithoorn. De basis van dit concept is "Natuurlijk leren in een passende, vrije omgeving". Voor zowel de stichting als de te starten school heeft Studio Immo het logo mogen ontwikkelen en marketing advies geboden.     

type: drukwerk
klantnaam: Spot
opdracht: marketing, logo- en huisstijl ontwikkeling
link: www.spotthuiszorg.nl

omschrijving:
Spot is een werkgevers organisatie voor thuis- en kraamzorg en bemiddelings ondernemingen voor de zorg. Wij zijn ingeschakeld voor het ontwikkelen van de complete huisstijl en een herziening van het merk "Spot". Dit leidde tot deze huisstijl en de pay-off "alles draait om de juiste zorg". 

type: drukwerk
klantnaam: Plexus Uithoorn
opdracht: Huisstijl ontwikkeling
link: www.plexusuithoorn.nl

omschrijving:
Voor fysiotherapiepraktijk Plexus Uithoorn heeft Studio Immo de nieuwe huisstijl mogen ontwerpen. Dit na aanleiding van de verhuizing naar het nieuwe Plux complex. De ingrediënten voor de nieuwe huisstijl zijn sportiviteit, vitaliteit en gezondheid.