geef uw product smoel en gevoel

Ondanks de opkomst van de nieuwe media zoals dynamische websites, nieuwsbrieven, social media  blijven gedrukte uitingen nog steeds van onmisbare waarde om uw onderneming, product of dienst onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Simpelweg omdat goed ontworpen en professioneel gedrukte uitingen een grote impact, attentie waarde en houdbaarheid vertegenwoordigen.

Als ontwerper is vakkundig gedrukt drukwerk het mooiste wat er is. Mogelijkheden onderzoeken voor klanten op het gebied van papiersoorten, drukwerktechnieken en afwerking zoals pregen, foliedruk, spot uv zijn voor ons de krenten in de pap. Maar de responce van klanten wanneer zij melden dat een open huis, evenement of verkoop toename is behaald naar aanleiding van het drukwerk is hetgeen waarvoor wij het doen.


Wat kan studio immo voor u betekenen?

Studio Immo biedt een jarenlange ervaring en expertise in het ontwikkelen van concepten en het ontwerpen en begeleiden van divers drukwerk ten behoeve van uw promotie. En ook op dit gebied staat de techniek niet stil. Waar vroeger hoogwaardig drukwerk onbetaalbaar was is door technische innovatie en concurrentie elke optie realiseerbaar voor een redelijk prijs. 

Bij elke order kijkt Studio Immo welke keuze of drukkerij het beste past bij uw wens en budget. Naast vaste leveranciers hebben wij ook jarenlange ervaring met gespecialiseerde bedrijven voor specifieke wensen zoals afwerking, distributie en andere zaken. 

Daarnaast werkt studio immo met een aantal geselecteerde partners m.b.t. drukwerk. Waarin na jarenlange selectie en ervaring een aantal spelers zijn overgebleven waarin wij blindelings vertrouwen voor het maken van een perfect eindresultaat. 

Studio Immo houdt al uw ontwerpen in ons archief paraat voor eventueel toekomstig gebruik en wensen van uw kant. Mocht u meer willen weten of een vrijblijvende afspraak willen maken om uw wensen verder te bespreken? Vul dan ons contactformulier in of bel ons op telefoonnummer 0297 785 074.

Studio Immo op Twitter