online oplossingen van studio immo

Studio Immo benadert internet oplossingen vanuit een praktisch oogpunt. Wat is het doel? Klinkt logisch en misschien wel wat simpel maar uit ervaring is gebleken dat dit een lastig vraagstuk is voor zowel kleine als grote ondernemingen. De mogelijkheden zijn legio maar het doel is simpelweg hetzelfde. Het zo goed en duidelijk mogelijk overbrengen van uw boodschap op uw doelgroep.

Omdat de techniek, innovaties en trends op online gebied niet stil staan is het ondoenlijk om alle mogelijkheden hier neer te zetten. Wij volgen zelf bijna fanatiek de laatste online trends en zoeken actief naar innoverende bedrijven om ons portfolio aan online partners uit te breiden. Hiermee kunnen wij wel stellen dat elke vraag die u ons stelt een passend antwoord krijgt.

Vanuit een jarenlange ervaring als webontwikkelaar en liefhebber van nieuwe media kan Studio Immo adviseren en veel zaken zelfstandig ontwikkelen op het gebied van online promotie. Maar eerlijkheidshalve kan een kleine onderneming niet alle technieken op dit gebied tot in de vingertoppen beheersen. Daarvoor hebben wij voor een aantal zaken vaste partners geselecteerd waarmee wij kunnen lezen en schrijven.


Een selectie uit onze online oplossingen.

Op online gebied biedt Studio immo u verschillende mogelijkheden volgens onze full-service werkwijze hieronder schematisch weergegeven, welke verder per punt zal worden toegelicht. 

 

Eenmalig ontwikkelde presentatie websites waarin er  
weinig tot geen informatie wisseling plaats vind.

Dit type website is bedoelt voor bedrijfsprofielen, online presentatie, demonstraties, product en diensten overzicht. Geschikt voor kleine ondernemingen of als maatwerk aanvulling bij grote ondernemingen. Deze vorm ontwerpen en bouwen wij zelf volgens de laatste web standaarden waarin een goede presentatie en vindbaarheid het belangrijkste aspect is.

Een onderhoudscontract behoort tot de mogelijkheden waarmee wij uw website actief onderhouden op basis van vaste afspraken. Hiermee is uw website altijd actueel voor optimale (be)zoekresultaten.

 

Een bestaande of budget vriendelijke website waarin enkele
geselecteerde onderdelen actief onderhouden moeten worden.

U heeft een bestaande statische website of behoefte aan een oplossing voor een klein budget waarin u toch zelfstandig kleine dingen kunt wijzigen zonder tussenkomst van ons. Studio Immo biedt u de mogelijkheid om zonder grafische concessies een bestaande website gedeeltelijk te voorzien van een CMS.

Hiermee kunt u snel en relatief goedkoop bepaalde pagina's zelfstandig kunt beheren vanuit elke locatie. Zoals vacatures, nieuws of menukaart. Natuurlijk ontwikkelen wij ook graag een complete website voor u in deze vorm.

 

Een dynamische website welke een onderneming zelfstandig vanuit een
gebruikersvriendelijk beheer systeem vanuit elke locatie kan onderhouden en bijwerken.

Dit type website is bedoelt voor corporate websites en database gestuurde websites zoals webshops, vacature banken, intranet/extranet, beeldbanken, verhuursites. Geschikt voor grote- tot middelgrote ondernemingen, winkeliers of andere ondernemers met een wisselend assortiment aan producten en/of diensten.  

Studio Immo biedt een eigen CMS oplossing, welke ontwikkeld is door Addsite. Dit CMS is door ons geselecteerd om de volgende redenen:

 • Modulair gebouwd waardoor elke website gemakkelijk voorzien kan worden van de gewenste reeds bewezen modules of maatwerk oplossingen
 • Compleet geïntegreerd in ons dienstenpakket voor duidelijke ondersteuning en volwaardige support
 • Actieve ontwikkeling waardoor nieuwe functionaliteiten en verbeteringen automatisch voor iedereen zonder extra kosten beschikbaar zijn
 • Geïntegreerde en toegankelijke tools om de website te optimaliseren voor zoekmachines met eigen zoekwoorden en beschrijvingen
 • Gebruikersvriendelijkheid. Ongeacht uw achtergrond, binnen 30 minuten kunt u zelfstandig aan de slag
 • Gebruikersbeheer voor verschillende rollen en rechten per persoon of groep voor maximale controle op uw website     
 • Geen creatieve beperking. Elk ontwerp kan 1 op 1 worden omgezet zonder concessies
 • Intergratie met social media, zoals Facebook, LinkedIn, Google docs, twitter 
 • Goede prijs / kwaliteit verhouding

Kortom u noemt het maar en het is mogelijk. Wilt u meer weten? Ga dan naar de pagina "website beheer" voor een compleet overzicht van de functies.

 

Op maat gemaakte applicaties, wanneer bestaande oplossingen niet toereikend zijn.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor het ontwikkelen van online maatwerk oplossingen. Hierin hebben wij vele jaren ervaring. Tijdens de ontwikkeling werken wij volgens een vast stramien waarbij uw wensen gewaarborgd worden tot aan het eindresultaat.

 • Uw wensen worden globaal in kaart gebracht en ter controle aangeboden 
 • Op basis hiervan doen wij een globale haalbaarheids analyse en kostenraming
 • Indien akkoord wordt de gewenste functionaliteit verder in detail schematisch uitgewerkt en een definitieve offerte aangeboden
 • Bij akkoord gaan wij een functionele schetsmatige demo ontwikkelen en gezamenlijk gefaseerd testen en uitwerken
 • De uitgewerkte demo zal dan online gaan schaduw draaien en getest worden
 • De definitieve applicatie wordt online gezet met goedkeuring van alle partijen   

Studio Immo houdt al uw ontwerpen in ons archief paraat voor eventueel toekomstige wensen van uw kant. Techniek blijft ten aller tijde in het beheer van de ontwikkelaar tenzij anders overeengekomen. Wel zullen wij u bij verhuizing naar een andere partij volledig ondersteunen en begeleiden in de overgang.

Mocht u meer willen weten of een vrijblijvende afspraak willen maken om uw wensen verder te bespreken? Vul dan ons contactformulier in of bel ons op telefoonnummer 0297 785 074.

Studio Immo op Twitter