huisstijlen ontwikkeld door immo

type: Drukwerk
klantnaam: Diamond District
opdracht: ontwerp, promotie en fotografie

omschrijving:
Diamond District is exclusief distributeur in de benelux van het Amerikaanse horloge merk Ice Tek. Vooral populair bij celebreties. Studio Immo heeft voor Diamond District de huisstijl, promotie en bijbehorende product fotografie mogen verzorgen.

type: Drukwerk
klantnaam: Sentida
opdracht: Ontwerpen en marketing advies

omschrijving:
Sentida opgericht door Cladia Schlee is gespecialiseerd in diverse ontspannings en therapeutische massages. Tot op de dag wordt haar portfolio uitgebreid door het volgen van opleidingen en cursussen. Studio Immo mocht voor haar de huisstijl en promotie verzorgen. Het doel was het etaleren van de diverse diensten op een toegankelijke manier voor de zakelijke markt. 

type: Ontwerp en fotografie
klantnaam: Active Group
opdracht: Herontwikkelen huisstijl
link: www.activegroup.nl

omschrijving:
Active Group is een ICT onderneming gevestigd in Uithoorn. Studio Immo is gevraagd om hun huisstijl een update te geven. Active Group is een dynamische en jonge onderneming met een persoonlijke uitstraling. Dit gegeven is uitgewerkt in de nieuwe huisstijl gekoppeld aan fotografie. 

type: Drukwerk
klantnaam: Fillotec
opdracht: Huisstijl ontwerp
link: www.fillotec.nl

omschrijving:
Fillotec is een dochteronderneming van de Hitma groep. Fillotec is opgericht voor de filtratie tak als centraal inkoop punt en verzorging van logistieke oplossingen voor bestaande en nieuwe klanten. Studio Immo heeft hiervoor de huisstijl en promotionele uitingen mogen ontwerpen.

type: ontwerpen
klantnaam: Identiteit ontwerpen
opdracht: diverse logo's

omschrijving:
Een greep uit de verschillende logo's ontwikkeld door Studio Immo voor diverse toepassingen. Tevens een aantal logo's welke los ontwikkeld zijn.