huisstijlen ontwikkeld door immo

type: Drukwerk
klantnaam: Netprofiler
opdracht: Huisstijl update en campagne ontwikkeling
link: www.netprofiler.nl

omschrijving:
Netprofiler is gespecialiseerd in website conversie optimalisatie en algehele online prestatie verbetering. Studio Immo heeft voor Netprofiler de huisstijl update en campagne ontwikkeling verzorgt.  

type: Logo, stationary en promotie
klantnaam: FMDS
opdracht: Start nieuwe onderneming
link: www.fmds.nl

omschrijving:
FMDS, Facility Management Diensten en Services is een onderneming opgericht door Mike van Beek. Gespecialiseerd in Facilitaire dienstverlening. Studio Immo is gevraagd hiervoor een identiteit te ontwikkelen welke een zakelijk veelzijdigheid uitstraalt. Omdat de onderneming nieuw op de markt is, was er de wens om de verschillende diensten uit te lichten door middel van diverse promotionele uitingen. 

type: drukwerk
klantnaam: Luxarda
opdracht: huisstijl ontwikkeling en marketing advies
link: www.luxarda.nl

omschrijving:
Luxarda opgericht door Arjan Daalman biedt faciliteiten voor het online verkopen van bloemen en planten arrangementen. Deze dienst is specifiek voor ondernemingen welke hun voorraad niet direct via de bloemenveiling kunnen verkopen. Studio Immo is gevraagd om een huisstijl te ontwikkelen en ondersteuning te bieden in marketing facetten van een nieuwe onderneming.

type: Drukwerk
klantnaam: At Night webshop
opdracht: Huisstijl ontwikkeling

omschrijving:
At Night is opgericht door Rob van den Berge. At night zal op diverse webshops een diversiteit aan luxe sieraden en horloges aanbieden. Voor de algemene identiteit heeft Studio Immo de huisstijl ontwikkeld en het concept ontwikkeld. Alles is gekoppeld aan "see you at night". Met als uitgangspunt het shoppen in eigen tijd, en aankleding voor het nachtelijke stappen.

type: Drukwerk
klantnaam: Optilogix
opdracht: Huisstijl, promotioneel en verpakkings ontwerpen
link: www.optilogix.nl

omschrijving:
Optilogix is ontwikkelaar van voicerecording oplossingen voor de zakelijke markt waar informatie registratie van groot belang is. Studio Immo heeft voor de hardware kant als voor de sales kant diverse huisstijlen, advertenties, promotioneel drukwerk en verpakkingen ontwikkeld. 

type: Drukwerk
klantnaam: Televantage
opdracht: Huisstijl ontwikkeling
link: www.tele-vantage.com

omschrijving:
Televantage is gespecialiseerd in professionele telecom oplossingen voor de zakelijke markt. Televantage is de laatste paar jaren flink gegroeid en moest zodanig verhuizen. Dit was de reden om de huisstijl aan te passen aan de kwaliteit van de dienstverlening en toekomstige plannen.