commerciele ontwerpen door immo

type: Drukwerk
klantnaam: Cinter BV
opdracht: Ontwerpen, marketing begeleiding en fotografie
link: www.cinter.nl

omschrijving:
Cinter BV is gespecialiseerd in import en export van keramiek en toegevoegde waarde. Cinter heeft een eigen showroom welke 4x per jaar inkopers de mogelijkheid biedt om seizoen trends in hun diversiteit te bekijken en in te kopen. Studio Immo verzorgt al jaren de thema uitnodigingen (DM), advertenties en product folders.

type: Drukwerk
klantnaam: JDM Mobiel
opdracht: Folder ontwerp en begeleiding
link: www.jdmmobiel.nl

omschrijving:
JDM Mobiel is leverancier van de eigen JDM City electro auto. Deze compacte en stille auto is perfect voor gebruik in de stad. Normaliter is dit type bedoeld voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn. Studio Immo heeft deze product folder ontworpen met als doel dit type auto zo breed mogelijk neer te zetten. Zowel voor jong als oud en valide en invalide mensen.

type: Drukwerk en website ontwikkeling
klantnaam: Advisor 25 jaar jubileum
opdracht: Concept, ontwerp en bouw statische HTML
link: www.advisor.nl

omschrijving:
In een branche waar niet de minste zijn gevallen is Advisor ICT Solutions de moeilijke jaren doorgekomen. Om dit te vieren hebben zij hun personeel (40 man sterk) meegenomen voor een weekend naar Boedapest en een spetterend feest gegeven voor 500 van hun relaties. Hiervoor heeft Studio Immo de promotie zoals uitnodigingen, thema website en andere zaken mogen verzorgen. 

type: mailing en landingspage ontwikkeling
klantnaam: Duranactie
opdracht: diverse uitingen voor verbetering sales
link: duranactie.aluglas.nl

omschrijving:
Voor Aluglas is een campagne ontwikkeld voor nieuwe lijn pharmacie producten. Stimulans was een introductie kortings actie. Hiervoor is een specifieke bestel website gemaakt. Ter promotie zijn er gedrukte en digitale mailings gemaakt en diverse banners op strategische websites.

type: Promotioneel drukwerk
klantnaam: Match Online
opdracht: Ondersteuning en naamsbekendheid vergrootten
link: www.match-online.nl

omschrijving:
Match Online is een software oplossing voor de sierteelt branche ontwikkeld door Advisor ICT Solutions. Match Online is binnen 5 jaar uitgegroeid tot een branche standaard. Studio Immo is gevraagd voor het ontwikkelen van diverse promotionele uitingen met als doel herkenbaarheid te vergrootten. 

type: drukwerk
klantnaam: Advisor ICT Solutions
opdracht: Huisstijl, communicatie en promotionele uitingen
link: www.advisor.nl

omschrijving:
Advisor ICT Solutions is een veelzijdige en groeiende ICT onderneming gevestigd in Mijdrecht. ZIj bieden verschillende hoogwaardige disciplines ondergebracht in 3 categorieën: software development, ict services en network solutions. Studio Immo is al jarenlang de vaste ontwikkelpartner m.b.t. de communicatie uitingen onder aansturing van marketing directeur Dennis de Jong.