commerciele ontwerpen door immo

type: Drukwerk
klantnaam: Presentatie mappen
opdracht: Presentatie mappen

omschrijving:
Een selectie van diverse presentatie mappen ontwikkeld voor diverse klanten. Als doel om documentatie een praktische en representatieve uitstraling te geven. En in sommige gevallen dit te combineren met een bedrijfsprofiel

type: Drukwerk
klantnaam: Wouda Fashion
opdracht: Advertenties, uitnodigingen en promotioneel drukwerk
link: www.wouda-fashion.nl

omschrijving:
Wouda Fashion is een mode winkel gevestigd in Wilnis die de klant centraal stelt. Wouda doet dit door middel van speciale klanten dagen, collectie primeurs voor vaste klanten en speciale evenementen met modeshows, hoogwaardige catering en andere acties. Studio Immo verzorgt de verschillende advertenties, uitnodigingen en andere promotie.  

type: Drukwerk
klantnaam: Trouwkaarten en geboortekaart
opdracht: Ontwerpen en begeleiden

omschrijving:
Soms mag Studio Immo een persoonlijke bijdrage leveren aan de mooiere momenten in iemands leven. Zoals het maken van trouwkaarten en geboortekaarten.

type: drukwerk
klantnaam: Sabines Schatkist
opdracht: ontwerp en begeleiding
link: www.sabinesschatkist.nl

omschrijving:
Sabine is bezig met het opstarten van een persoonlijke blog met het doel om diverse wereldse ervaringen te delen en te verzamelen. Hiervoor wilde zij een middel hebben welke haar persoonlijkheid uitstraalt en welke het uitwisselen van persoonlijke correspondentie vergemakkelijkt. 

type: drukwerk
klantnaam: Yarden Uitvaart
opdracht: ontwerpen en begeleiden
link: www.yarden.nl

omschrijving:
Voor Yarden mocht Studio Immo de oorkondes en cheques verzorgen t.b.v. de innovatieprijzen voor 2006 en 2007. Deze wisselen per jaar tussen een stimulans prijs en de Yarden prijs voor innovatie en uitzonderlijke initiatieven.    

type: drukwerk
klantnaam: Rental Check
opdracht: ontwerpen en ontwikkelen
link: www.rentalcheck.nl

omschrijving:
Rental Check biedt een online internationale database aan genaamd Cimimail. Hierin kunnen verhuurders en leveranciers online dubieuze huurders, gestolen goederen en kredietwaardigheid controleren. En zo het risico van zakendoen significant verminderen. Studio Immo heeft voor deze dienst een promotie folder ontwikkeld.