commerciele ontwerpen door immo

type: drukwerk
klantnaam: Jorplace
opdracht: promotioneel drukwerk
link: www.jorplace.nl

omschrijving:
Jorplace is een jongeren hostel in scheveningen. Naast slapen biedt Jorplace een enorm diversiteit aan gezellige en sportieve activiteiten voor jongeren, backpackers en groepen op zoek naar een feestje. Studio Immo mocht diverse promotionele uitingen creëren, zoals flyers, posters en kaartjes.

type: drukwerk
klantnaam: Da Capo
opdracht: promotioneel drukwerk

omschrijving:
Da Capo is een uithoorns amateur popkoor welke diverse thema voorstellingen geeft. Studio Immo heeft voor de voorstelling mysterious ways de promotie verzorgt. 

type: Drukwerk en premiums
klantnaam: Instituut Hip
opdracht: Ontwerp en begeleiding

omschrijving:
Instituut HIP is opgericht door Miriam Lensen. Instituut HIP is bedoelt voor lagere school en basis school leerlingen welke binnen bepaalde vakken wat hulp kunnen gebruiken. Voor Hip heeft Studio Immo diverse promotie artikelen mogen maken waarmee de lokale herkenbaarheid wordt verhoogd. Zoals het beletteren van auto's, usb sticks, flyers, kleding, flyers en posters. 

type: Drukwerk ontwerp
klantnaam: Hitma Groep
opdracht: Ontwerp en begeleiding
link: www.hitma.nl

omschrijving:
De Hitma Groep is onderverdeeld in verschillende gespecialiseerde BV's als leverancier en in ondersteuning. Zij leveren o.a. process, filtratie, instrumentatie, farmacie producten. Studio Immo is werkzaam voor de complete groep voor het ontwikkelen van diverse promotionele uitingen in nauwe samenwerking met hun interne marketing afdeling onder leiding van Astrid van Ballegoy.        

type: Ontwerp
klantnaam: The One
opdracht: Complete promotie lijn

omschrijving:
Discotheek The One is onder verschillende namen (baboon, new baboon en volgend jaar bright) onlosmakelijk verbonden met de regio uithoorn. Studio Immo is voor een periode van 2 jaar exclusief ingezet om de identiteit en promotie te verzorgen van de discotheek.

type: drukwerk
klantnaam: Theatex
opdracht: advertentie ontwikkeling
link: www.theatex.nl

omschrijving:
Theatex is een toonaangevend bedrijf in textiel oplossingen voor evenementen, verenigingen en bedrijven. Naast de online promotie mocht Studio Immo ook een tweetal advertenties ontwikkelen.