online projecten gedaan door immo

type: Dynamische website
klantnaam: Profloorcare
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.profloorcare.nl

omschrijving:
Profloorcare is gespecialiseerd in natuurstenen vloeren. In dit project was de wens om zelfstandig de complete website te kunnen beheren zonder d.m.v. een CMS oplossing met webshopmodule gekoppeld aan IDeal. Daarnaast is er een maatwerk applicatie ontwikkeld waarin bezoekers een complete afspraak kunnen boeken in de agenda van Profloorcare.

type: Webdesign
klantnaam: Breac
opdracht: Dynamische website en conceptueel advies

omschrijving:
Breac is een onderneming gevestig in Mijdrecht gespecialiseerd in narrow-casting oplossingen. Studio Immo is gevraagd om voor hun een website te ontwikkelen op welke zelfstandig gevuld kan worden vanuit een CMS oplossing van WMIT. De focus hierin lag het op het presenteren van de mogelijkheden voor diverse doelgroepen. De website wordt op dit moment nog gevuld en uitgewerkt.

type: Ontwerp en technische ontwikkeling
klantnaam: Drukkerij Bestenzet
opdracht: Maatwerk online software oplossing
link: www.bestenzetbestellen.nl

omschrijving:
Voor drukkerij Bestenzet hebben wij in samenwerking met Duraserve een maatwerk online drukwerkbestel systeem ontwikkeld. Hiermee biedt Bestenzet al haar klanten een portal waarin drukwerk online besteld, aangepast en gevolgd kan worden. Studio Immo was verantwoordelijk voor de vormgeving en technisch ontwerp. Techniek en hosting is verzorgd door Duraserve. 

type: Webdesign en development
klantnaam: De Tuinaannemer
opdracht: Statische website met actieve elementen
link: www.detuinaannemer.nl

omschrijving:
Voor hoveniers bedrijf "De Tuinaannemer" mochten wij de de nieuwe website vormgeven en ontwikkelen. Hierin lag de focus om de hun 4 expertises duidelijk te communiceren tezamen met de presentatie van hun werk voor diverse klanten zowel particulier als zakelijk. Voor de presentatie is gebruik gemaakt van Jquery en cufon.

type: Dynamische website
klantnaam: Photography and Images
opdracht: Concept, ontwikkeling en techniek
link: www.p-i.nl

omschrijving:
Photography and Images is een maatschap waarin diverse professionele fotografen onder een naam hun diensten aanbieden. Deze CMS gestuurde website incl nieuwsbriefmodule kan door meerdere mensen beheerd en gevuld worden. 

type: Dynamische website
klantnaam: Indutrade Benelux
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.indutradebenelux.nl

omschrijving:
Indutrade Benelux is een holding van Indutrade AB welke een uitgebreide bedrijven portfolio bedienen in de technische sector. Voor indutrade benelux is een dynamisch website ontwikkeld waarin zelfstandig gekoppelde bedrijven en content gemakkelijk beheerd en toegevoegd kan worden.