online projecten gedaan door immo

type: Website
klantnaam: Scholten BHV
opdracht: Ontwerp en techniek
link: www.scholtenbhv.nl

omschrijving:
Scholten BHV is opgericht door Paul Scholten. Paul geeft opleidingen en trainingen voor bedrijfshulpverleners in diverse vormen. Zoals gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, gevaarlijke stoffen etc. Studio Immo mocht de website ontwikkelen waarin alle diensten overzichtelijk te vinden zijn, en alles in de sfeer die bij de persoon Paul past. Zakelijk maar toch persoonlijk.

type: Dynamische website
klantnaam: Strooppot
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.strooppot.nl

omschrijving:
Voor de Strooppot pannenkoeken restaurant en feestaccommodatie en 'T Oude Parochiehuis in de ronde venen is Studio Immo gevraagd om een website te ontwikkelen welke zij gemakkelijk en snel zelfstandig kunnen beheren. Vooral met de wisselende menukaarten en acties is dit een tijdbesparende keuze geweest.  

type: Website
klantnaam: Theatex
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.theatex.nl

omschrijving:
Theatex is een toonaangevend bedrijf in textiel oplossingen voor evenementen, verenigingen en bedrijven. Naast de advertenties heeft Studio Immo ook de website mogen ontwikkelen. Het onderhoudt van de website wordt door Studio Immo op contract basis verzorgt. Hierdoor heeft de klant altijd een actuele website zonder het werk.