online projecten gedaan door immo

type: Dynamische website
klantnaam: Instituut HIP
opdracht: Concept, ontwerp en techniek

omschrijving:
Instituut HIP is opgericht door Miriam Lensen. Instituut HIP is bedoelt voor bijscholing voor lagere school en basis school leerlingen. Voor instituut Hip heeft Studio Immo de website ontworpen. De speelsheid en toegankelijkheid voor de doelgroep zijn terug te vinden in het ontwerp. Tevens biedt de website ouders de mogelijkheid om via een eigen portal de voortgang van hun kinderen per week te volgen.

type: Website
klantnaam: Plexus
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.plexusuithoorn.nl

omschrijving:
Voor Fysiotherapiepraktijk Plexus Uithoorn heeft Studio Immo naast de nieuwe huisstijl ook de website mogen ontwerpen en realiseren. De ingrediënten voor deze website zijn sportiviteit, vitaliteit en gezondheid. De insteek was het gebruiken van herkenbare voorbeelden waarin een praktische toelichting en laagdrempelige oplossing aangeboden wordt in een overzichtelijk geheel.

type: Dynamische website
klantnaam: Zilver Store
opdracht: Concept, ontwerp en techniek

omschrijving:
Zilver Store was de eerste online tak van juwelier Goldpoint tezamen met Pandora Store. Deze online webshop voor zilveren juwelen was een uitbreiding op het bestaande assortiment welke niet in de winkel was te voeren vanwege de ruimte. Maar wel met dezelfde kwaliteit en know-how. Deze webshop kon zelfstandig onderhouden worden en was gekoppeld aan Ideal voor het betalingsgemak.

type: Dynamische en statische website
klantnaam: BTS BV
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.btsbv.nl

omschrijving:
BTS BV (Betrouwbare Totaal Service) is een uitzend, detachering en payrolling organisatie gespecialiseerd in de transport, bouw en logistieke sector. In dit ontwerp was het gevoel van werken met mensen en het dynamische gevoel van de branche het belangrijkst. 

type: Dynamische website
klantnaam: Advisor ICT Solutions
opdracht: Concept, ontwerp en begeleiding
link: www.advisor.nl

omschrijving:
Advisor ICT Solutions is een veelzijdige en groeiende ICT onderneming gevestigd in Mijdrecht. Voor Advisor is een website ontwikkeld met een dienstverlenend en zakelijke uitstraling. Advisor heeft een eigen CMS. Dus tezamen met de programmeurs van Advisor zijn de ontwerpen uitgewerkt naar een dynamische website waarin de marketing afdeling zelfstandig de content kan beheren.  

type: Website
klantnaam: Breewel transport
opdracht: Ontwerp en techniek
link: www.breewel.nl

omschrijving:
Breewel Transport behoort tot de grotere  transport bedrijven in Nederland. Vooral in randstad regio komen deze vrachtwagens met grote regelmaat voorbij. Studio Immo mocht voor hun dan ook een kleine maar doeltreffende presentatie website bouwen. Met als hoogtepunt de film Breewel 60 jaar.