online projecten gedaan door immo

type: Website
klantnaam: Voicerecording
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.voicerecording.com

omschrijving:
Optilogix is ontwikkelaar van voicerecording oplossingen voor de zakelijke markt waar informatie registratie van groot belang is. Voicerecoring.com is specifiek gebouwd voor de productserie CallCatcher. De wens voor deze website is het gebruikersvriendelijke karakter van de producten uit te lichten en tevens voorzien in kwalitatieve informatie voorziening over de diverse producten. 

type: Website
klantnaam: De zanger en Dane architecten bna
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.dezangerendane.nl

omschrijving:
De zanger en dane architecten bna is al jarenlang bekend in Uithoorn en sinds 1996 gevestigd in het oude maar karakteristieke gemeentehuis van Uithoorn. Studio Immo mocht de website ontwikkelen op basis van hun moderne huisstijl. In deze website lag de focus op het etaleren van de uitgevoerde projecten binnen hun portfolio.  

type: Website
klantnaam: WMIT
opdracht: Ontwerp en begeleiding
link: www.wmit.nl

omschrijving:
WMIT is al jarenlang de standaard leverancier van Hosting oplossingen voor Studio Immo. Daarnaast biedt WMIT een uitgebreide portfolio aan IT oplossingen voor diverse onderneming. Daarom "waardevol digitaal maatwerk door toepassing van intelligente techniek". Het was voor ons dan ook een eer om iets terug te mogen doen in de vorm van het ontwerpen van de website www.wmit.nl  

type: Dynamische website
klantnaam: FMDS
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.fmds.nl

omschrijving:
FMDS, Facility Management Diensten en Services is een onderneming opgericht door Mike van Beek. Gespecialiseerd in Facilitaire dienstverlening. Naast de huisstijl was er ook de wens voor een website waarin de verschillende diensten en mogelijkheden van FMDS zelfstandig online en beheerd kan worden. 

type: Semi-dynamische website
klantnaam: Active Group
opdracht: Concept, ontwerp en maatwerk scripting
link: www.activegroup.nl

omschrijving:
Active Group is een ICT onderneming in Uithoorn. De website is ontwikkeld als een verlengstuk op de huisstijl waarin referenties en persoonlijke benadering online verder uitgewerkt kon worden. Omdat Active Group intern basis kennis heeft van HTML is in overleg gekozen voor een paar PHP oplossingen waarmee zij zelf gemakkelijk de website konden bijhouden.   

type: Website
klantnaam: Diamond District
opdracht: Concept, ontwerp en techniek

omschrijving:
Diamond District is distributeur van het Amerikaanse horloge merk Ice Tek. Naast de huisstijl en andere promotie artikelen heeft Studio Immo de website mogen bouwen. Op basis van ons CMS is de complete website dynamisch opgebouwd en heeft een intelligente database oplossing voor het koppelen van verschillende product variaties aan kleurvariaties.