een selectie uit het werk van immo

type: Drukwerk
klantnaam: Cinter BV
opdracht: Ontwerpen, marketing begeleiding en fotografie
link: www.cinter.nl

omschrijving:
Cinter BV is gespecialiseerd in import en export van keramiek en toegevoegde waarde. Cinter heeft een eigen showroom welke 4x per jaar inkopers de mogelijkheid biedt om seizoen trends in hun diversiteit te bekijken en in te kopen. Studio Immo verzorgt al jaren de thema uitnodigingen (DM), advertenties en product folders.

type: Website (in ontwikkeling)
klantnaam: MB Plant
opdracht: Concept, ontwerp en techniek

omschrijving:
MB Plant is gespecialiseerd in toegevoegde waarde. Simpelweg pot/plant combinaties welke in eigen beheer ontworpen en gecreëerd worden. Voor de etalage van deze producten heeft Studio Immo een website ontwikkeld welke ook door ons op contractbasis bijgehouden zal worden.

type: Dynamische website
klantnaam: FMDS
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.fmds.nl

omschrijving:
FMDS, Facility Management Diensten en Services is een onderneming opgericht door Mike van Beek. Gespecialiseerd in Facilitaire dienstverlening. Naast de huisstijl was er ook de wens voor een website waarin de verschillende diensten en mogelijkheden van FMDS zelfstandig online en beheerd kan worden. 

type: Website
klantnaam: Optilogix
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.optilogix.nl

omschrijving:
Optilogix is ontwikkelaar van voicerecording oplossingen voor de zakelijke markt waar informatie registratie van groot belang is. Optilogix.nl is specifiek voor toelichten op de mogelijkheden van Optilogix en het etaleren van diverse in-house ontwikkelde oem hardware oplossingen. Tevens biedt de website beveiligde oplossingen voor het benaderen van specifieke informatie voor klanten en/of leveranciers.

type: Website
klantnaam: Jorplace
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.jorplace.nl

omschrijving:
Jorplace is een jongeren hostel in scheveningen. Naast slapen biedt Jorplace een enorm diversiteit aan gezellige en sportieve activiteiten voor jongeren en backpackers. Voor Jorplace heeft Studio Immo een website ontwikkeld waarin al deze facetten tot uiting komen. Qua onderhoudt heeft Jorplace een contract afgesloten met Studio Immo zodat zij voor een lage prijs en zonder moeite altijd een actuele website heeft. 

type: Website
klantnaam: Breewel transport
opdracht: Ontwerp en techniek
link: www.breewel.nl

omschrijving:
Breewel Transport behoort tot de grotere  transport bedrijven in Nederland. Vooral in randstad regio komen deze vrachtwagens met grote regelmaat voorbij. Studio Immo mocht voor hun dan ook een kleine maar doeltreffende presentatie website bouwen. Met als hoogtepunt de film Breewel 60 jaar.