een selectie uit het werk van immo

type: Promotioneel drukwerk
klantnaam: Match Online
opdracht: Ondersteuning en naamsbekendheid vergrootten
link: www.match-online.nl

omschrijving:
Match Online is een software oplossing voor de sierteelt branche ontwikkeld door Advisor ICT Solutions. Match Online is binnen 5 jaar uitgegroeid tot een branche standaard. Studio Immo is gevraagd voor het ontwikkelen van diverse promotionele uitingen met als doel herkenbaarheid te vergrootten. 

type: Drukwerk
klantnaam: Optilogix
opdracht: Huisstijl, promotioneel en verpakkings ontwerpen
link: www.optilogix.nl

omschrijving:
Optilogix is ontwikkelaar van voicerecording oplossingen voor de zakelijke markt waar informatie registratie van groot belang is. Studio Immo heeft voor de hardware kant als voor de sales kant diverse huisstijlen, advertenties, promotioneel drukwerk en verpakkingen ontwikkeld. 

type: Drukwerk
klantnaam: At Night webshop
opdracht: Huisstijl ontwikkeling

omschrijving:
At Night is opgericht door Rob van den Berge. At night zal op diverse webshops een diversiteit aan luxe sieraden en horloges aanbieden. Voor de algemene identiteit heeft Studio Immo de huisstijl ontwikkeld en het concept ontwikkeld. Alles is gekoppeld aan "see you at night". Met als uitgangspunt het shoppen in eigen tijd, en aankleding voor het nachtelijke stappen.

type: Drukwerk
klantnaam: Televantage
opdracht: Huisstijl ontwikkeling
link: www.tele-vantage.com

omschrijving:
Televantage is gespecialiseerd in professionele telecom oplossingen voor de zakelijke markt. Televantage is de laatste paar jaren flink gegroeid en moest zodanig verhuizen. Dit was de reden om de huisstijl aan te passen aan de kwaliteit van de dienstverlening en toekomstige plannen. 

type: Dynamische en statische website
klantnaam: BTS BV
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.btsbv.nl

omschrijving:
BTS BV (Betrouwbare Totaal Service) is een uitzend, detachering en payrolling organisatie gespecialiseerd in de transport, bouw en logistieke sector. In dit ontwerp was het gevoel van werken met mensen en het dynamische gevoel van de branche het belangrijkst. 

type: Dynamische website
klantnaam: Advisor ICT Solutions
opdracht: Concept, ontwerp en begeleiding
link: www.advisor.nl

omschrijving:
Advisor ICT Solutions is een veelzijdige en groeiende ICT onderneming gevestigd in Mijdrecht. Voor Advisor is een website ontwikkeld met een dienstverlenend en zakelijke uitstraling. Advisor heeft een eigen CMS. Dus tezamen met de programmeurs van Advisor zijn de ontwerpen uitgewerkt naar een dynamische website waarin de marketing afdeling zelfstandig de content kan beheren.