een selectie uit het werk van immo

type: Website
klantnaam: Luxarda
opdracht: Concept, ontwerp en begeleiding
link: www.luxarda.nl

omschrijving:
Luxarda opgericht door Arjan Daalman biedt faciliteiten voor het online verkopen van bloemen en planten arrangementen. Deze dienst is specifiek voor ondernemingen welke hun voorraad niet direct via de bloemenveiling kunnen verkopen. Deze website is een uitbreiding op de huisstijl en dient de bezoeker verder te informeren. Tevens dient deze website als inlog portal op het daadwerkelijke systeem.

type: Website
klantnaam: Scholten BHV
opdracht: Ontwerp en techniek
link: www.scholtenbhv.nl

omschrijving:
Scholten BHV is opgericht door Paul Scholten. Paul geeft opleidingen en trainingen voor bedrijfshulpverleners in diverse vormen. Zoals gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, gevaarlijke stoffen etc. Studio Immo mocht de website ontwikkelen waarin alle diensten overzichtelijk te vinden zijn, en alles in de sfeer die bij de persoon Paul past. Zakelijk maar toch persoonlijk.

type: Dynamische website
klantnaam: Strooppot
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.strooppot.nl

omschrijving:
Voor de Strooppot pannenkoeken restaurant en feestaccommodatie en 'T Oude Parochiehuis in de ronde venen is Studio Immo gevraagd om een website te ontwikkelen welke zij gemakkelijk en snel zelfstandig kunnen beheren. Vooral met de wisselende menukaarten en acties is dit een tijdbesparende keuze geweest.  

type: Website
klantnaam: Theatex
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.theatex.nl

omschrijving:
Theatex is een toonaangevend bedrijf in textiel oplossingen voor evenementen, verenigingen en bedrijven. Naast de advertenties heeft Studio Immo ook de website mogen ontwikkelen. Het onderhoudt van de website wordt door Studio Immo op contract basis verzorgt. Hierdoor heeft de klant altijd een actuele website zonder het werk.

type: Website
klantnaam: WMIT
opdracht: Ontwerp en begeleiding
link: www.wmit.nl

omschrijving:
WMIT is al jarenlang de standaard leverancier van Hosting oplossingen voor Studio Immo. Daarnaast biedt WMIT een uitgebreide portfolio aan IT oplossingen voor diverse onderneming. Daarom "waardevol digitaal maatwerk door toepassing van intelligente techniek". Het was voor ons dan ook een eer om iets terug te mogen doen in de vorm van het ontwerpen van de website www.wmit.nl  

type: Fotografie
klantnaam: Sfeer fotografie
opdracht: Sfeerfotografie

omschrijving:
Sfeerfotografie is zoals het woord al zegt, het overbrengen van een bepaalde sfeer of gevoel. Deze beelden zijn veelal gebruikt in reportage achtige stukken of productfolders en websites als achtergrond plaat ter ondersteuning van de boodschap.