een selectie uit het werk van immo

type: Semi-dynamische website
klantnaam: Active Group
opdracht: Concept, ontwerp en maatwerk scripting
link: www.activegroup.nl

omschrijving:
Active Group is een ICT onderneming in Uithoorn. De website is ontwikkeld als een verlengstuk op de huisstijl waarin referenties en persoonlijke benadering online verder uitgewerkt kon worden. Omdat Active Group intern basis kennis heeft van HTML is in overleg gekozen voor een paar PHP oplossingen waarmee zij zelf gemakkelijk de website konden bijhouden.   

type: drukwerk
klantnaam: Rental Check
opdracht: ontwerpen en ontwikkelen
link: www.rentalcheck.nl

omschrijving:
Rental Check biedt een online internationale database aan genaamd Cimimail. Hierin kunnen verhuurders en leveranciers online dubieuze huurders, gestolen goederen en kredietwaardigheid controleren. En zo het risico van zakendoen significant verminderen. Studio Immo heeft voor deze dienst een promotie folder ontwikkeld. 

type: drukwerk
klantnaam: Sabines Schatkist
opdracht: ontwerp en begeleiding
link: www.sabinesschatkist.nl

omschrijving:
Sabine is bezig met het opstarten van een persoonlijke blog met het doel om diverse wereldse ervaringen te delen en te verzamelen. Hiervoor wilde zij een middel hebben welke haar persoonlijkheid uitstraalt en welke het uitwisselen van persoonlijke correspondentie vergemakkelijkt. 

type: Drukwerk
klantnaam: Measure Minds
opdracht: Huisstijl ontwikkeling
link: www.measureminds.nl

omschrijving:
Measure Minds is gespecialiseerd in Mysterie Shopping. Voor de start van Measure Minds mocht Studio Immo de huisstijl ontwikkelen. 

type: drukwerk
klantnaam: Da Capo
opdracht: promotioneel drukwerk

omschrijving:
Da Capo is een uithoorns amateur popkoor welke diverse thema voorstellingen geeft. Studio Immo heeft voor de voorstelling mysterious ways de promotie verzorgt. 

type: drukwerk
klantnaam: Jorplace
opdracht: promotioneel drukwerk
link: www.jorplace.nl

omschrijving:
Jorplace is een jongeren hostel in scheveningen. Naast slapen biedt Jorplace een enorm diversiteit aan gezellige en sportieve activiteiten voor jongeren, backpackers en groepen op zoek naar een feestje. Studio Immo mocht diverse promotionele uitingen creëren, zoals flyers, posters en kaartjes.