een selectie uit het werk van immo

type: Drukwerk
klantnaam: Sentida
opdracht: Ontwerpen en marketing advies

omschrijving:
Sentida opgericht door Cladia Schlee is gespecialiseerd in diverse ontspannings en therapeutische massages. Tot op de dag wordt haar portfolio uitgebreid door het volgen van opleidingen en cursussen. Studio Immo mocht voor haar de huisstijl en promotie verzorgen. Het doel was het etaleren van de diverse diensten op een toegankelijke manier voor de zakelijke markt. 

type: Drukwerk
klantnaam: Diamond District
opdracht: ontwerp, promotie en fotografie

omschrijving:
Diamond District is exclusief distributeur in de benelux van het Amerikaanse horloge merk Ice Tek. Vooral populair bij celebreties. Studio Immo heeft voor Diamond District de huisstijl, promotie en bijbehorende product fotografie mogen verzorgen.

type: drukwerk
klantnaam: Luxarda
opdracht: huisstijl ontwikkeling en marketing advies
link: www.luxarda.nl

omschrijving:
Luxarda opgericht door Arjan Daalman biedt faciliteiten voor het online verkopen van bloemen en planten arrangementen. Deze dienst is specifiek voor ondernemingen welke hun voorraad niet direct via de bloemenveiling kunnen verkopen. Studio Immo is gevraagd om een huisstijl te ontwikkelen en ondersteuning te bieden in marketing facetten van een nieuwe onderneming.

type: Ontwerp en fotografie
klantnaam: Active Group
opdracht: Herontwikkelen huisstijl
link: www.activegroup.nl

omschrijving:
Active Group is een ICT onderneming gevestigd in Uithoorn. Studio Immo is gevraagd om hun huisstijl een update te geven. Active Group is een dynamische en jonge onderneming met een persoonlijke uitstraling. Dit gegeven is uitgewerkt in de nieuwe huisstijl gekoppeld aan fotografie. 

type: Ontwerp
klantnaam: The One
opdracht: Complete promotie lijn

omschrijving:
Discotheek The One is onder verschillende namen (baboon, new baboon en volgend jaar bright) onlosmakelijk verbonden met de regio uithoorn. Studio Immo is voor een periode van 2 jaar exclusief ingezet om de identiteit en promotie te verzorgen van de discotheek.

type: Drukwerk
klantnaam: Presentatie mappen
opdracht: Presentatie mappen

omschrijving:
Een selectie van diverse presentatie mappen ontwikkeld voor diverse klanten. Als doel om documentatie een praktische en representatieve uitstraling te geven. En in sommige gevallen dit te combineren met een bedrijfsprofiel