een selectie uit het werk van immo

type: Drukwerk en premiums
klantnaam: Instituut Hip
opdracht: Ontwerp en begeleiding

omschrijving:
Instituut HIP is opgericht door Miriam Lensen. Instituut HIP is bedoelt voor lagere school en basis school leerlingen welke binnen bepaalde vakken wat hulp kunnen gebruiken. Voor Hip heeft Studio Immo diverse promotie artikelen mogen maken waarmee de lokale herkenbaarheid wordt verhoogd. Zoals het beletteren van auto's, usb sticks, flyers, kleding, flyers en posters. 

type: Dynamische website
klantnaam: Instituut HIP
opdracht: Concept, ontwerp en techniek

omschrijving:
Instituut HIP is opgericht door Miriam Lensen. Instituut HIP is bedoelt voor bijscholing voor lagere school en basis school leerlingen. Voor instituut Hip heeft Studio Immo de website ontworpen. De speelsheid en toegankelijkheid voor de doelgroep zijn terug te vinden in het ontwerp. Tevens biedt de website ouders de mogelijkheid om via een eigen portal de voortgang van hun kinderen per week te volgen.

type: Website
klantnaam: Diamond District
opdracht: Concept, ontwerp en techniek

omschrijving:
Diamond District is distributeur van het Amerikaanse horloge merk Ice Tek. Naast de huisstijl en andere promotie artikelen heeft Studio Immo de website mogen bouwen. Op basis van ons CMS is de complete website dynamisch opgebouwd en heeft een intelligente database oplossing voor het koppelen van verschillende product variaties aan kleurvariaties.

type: Website
klantnaam: Koetsencentrale
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.koetsencentrale.nl

omschrijving:
Koetsencentrale van Jack van den Broek is een klassiek koetserij opgericht in 1964. Met een uitgebreid assortiment aan klassieke koetsen welke zelfstandig gerestaureerd zijn. Voor deze website is getracht het klassieke karakter, de kwaliteit van de dienstverlening en de liefde voor het vak over te brengen op de bezoeker.

type: Dynamische website
klantnaam: Indutrade Benelux
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.indutradebenelux.nl

omschrijving:
Indutrade Benelux is een holding van Indutrade AB welke een uitgebreide bedrijven portfolio bedienen in de technische sector. Voor indutrade benelux is een dynamisch website ontwikkeld waarin zelfstandig gekoppelde bedrijven en content gemakkelijk beheerd en toegevoegd kan worden.

type: Dynamische website
klantnaam: Goldpointstore
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.goldpointstore.nl

omschrijving:
Goldpointstore is een online verlengstuk van hun fysieke winkel. Goldpoint is een klassieke juwelier welke online zijn product portfolio wilde aanbieden en verbreden gekoppeld aan dezelfde service die ook in de winkel wordt geboden. De website is compleet dynamisch, gekoppeld aan Ideal en intergratie van Google analytics tezamen met een zoekmachine vriendelijke opbouw.