een selectie uit het werk van immo

type: Drukwerk
klantnaam: JDM Mobiel
opdracht: Folder ontwerp en begeleiding
link: www.jdmmobiel.nl

omschrijving:
JDM Mobiel is leverancier van de eigen JDM City electro auto. Deze compacte en stille auto is perfect voor gebruik in de stad. Normaliter is dit type bedoeld voor ouderen of mensen die slecht ter been zijn. Studio Immo heeft deze product folder ontworpen met als doel dit type auto zo breed mogelijk neer te zetten. Zowel voor jong als oud en valide en invalide mensen.

type: Drukwerk ontwerp
klantnaam: Hitma Groep
opdracht: Ontwerp en begeleiding
link: www.hitma.nl

omschrijving:
De Hitma Groep is onderverdeeld in verschillende gespecialiseerde BV's als leverancier en in ondersteuning. Zij leveren o.a. process, filtratie, instrumentatie, farmacie producten. Studio Immo is werkzaam voor de complete groep voor het ontwikkelen van diverse promotionele uitingen in nauwe samenwerking met hun interne marketing afdeling onder leiding van Astrid van Ballegoy.        

type: Drukwerk
klantnaam: Netprofiler
opdracht: Huisstijl update en campagne ontwikkeling
link: www.netprofiler.nl

omschrijving:
Netprofiler is gespecialiseerd in website conversie optimalisatie en algehele online prestatie verbetering. Studio Immo heeft voor Netprofiler de huisstijl update en campagne ontwikkeling verzorgt.  

type: drukwerk
klantnaam: Plexus Uithoorn
opdracht: Huisstijl ontwikkeling
link: www.plexusuithoorn.nl

omschrijving:
Voor fysiotherapiepraktijk Plexus Uithoorn heeft Studio Immo de nieuwe huisstijl mogen ontwerpen. Dit na aanleiding van de verhuizing naar het nieuwe Plux complex. De ingrediënten voor de nieuwe huisstijl zijn sportiviteit, vitaliteit en gezondheid.  

type: Drukwerk
klantnaam: Fillotec
opdracht: Huisstijl ontwerp
link: www.fillotec.nl

omschrijving:
Fillotec is een dochteronderneming van de Hitma groep. Fillotec is opgericht voor de filtratie tak als centraal inkoop punt en verzorging van logistieke oplossingen voor bestaande en nieuwe klanten. Studio Immo heeft hiervoor de huisstijl en promotionele uitingen mogen ontwerpen.

type: Drukwerk
klantnaam: Geboortecentrum PUUR
opdracht: Huisstijl, promotie en Marketing advies
link: http://www.geboortecentrumpuur.nl

omschrijving:
Voor Geboortecentrum PUUR mocht Studio Immo de nieuwe huisstijl ontwikkelen tezamen met alle bijbehorende communicatie uitingen.