een selectie uit het werk van immo

type: Website
klantnaam: Voicerecording
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.voicerecording.com

omschrijving:
Optilogix is ontwikkelaar van voicerecording oplossingen voor de zakelijke markt waar informatie registratie van groot belang is. Voicerecoring.com is specifiek gebouwd voor de productserie CallCatcher. De wens voor deze website is het gebruikersvriendelijke karakter van de producten uit te lichten en tevens voorzien in kwalitatieve informatie voorziening over de diverse producten. 

type: Dynamische website
klantnaam: Profloorcare
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.profloorcare.nl

omschrijving:
Profloorcare is gespecialiseerd in natuurstenen vloeren. In dit project was de wens om zelfstandig de complete website te kunnen beheren zonder d.m.v. een CMS oplossing met webshopmodule gekoppeld aan IDeal. Daarnaast is er een maatwerk applicatie ontwikkeld waarin bezoekers een complete afspraak kunnen boeken in de agenda van Profloorcare.

type: Website
klantnaam: Plexus
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.plexusuithoorn.nl

omschrijving:
Voor Fysiotherapiepraktijk Plexus Uithoorn heeft Studio Immo naast de nieuwe huisstijl ook de website mogen ontwerpen en realiseren. De ingrediënten voor deze website zijn sportiviteit, vitaliteit en gezondheid. De insteek was het gebruiken van herkenbare voorbeelden waarin een praktische toelichting en laagdrempelige oplossing aangeboden wordt in een overzichtelijk geheel.

type: Dynamische website
klantnaam: Photography and Images
opdracht: Concept, ontwikkeling en techniek
link: www.p-i.nl

omschrijving:
Photography and Images is een maatschap waarin diverse professionele fotografen onder een naam hun diensten aanbieden. Deze CMS gestuurde website incl nieuwsbriefmodule kan door meerdere mensen beheerd en gevuld worden. 

type: Website
klantnaam: Measure Minds
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.measureminds.nl

omschrijving:
Measure Minds is gespecialiseerd in Mysterie Shopping. Deze website is een uitbreiding op de huisstijl en is een online folder waarin de diensten en voordelen verder toegelicht worden. 

type: Dynamische website
klantnaam: Match Online
opdracht: Concept, ontwerp en begeleiding
link: www.match-online.nl

omschrijving:
Match Online is een software oplossing voor de sierteelt branche ontwikkeld door Advisor ICT Solutions. Match Online is binnen 5 jaar uitgegroeid tot een branche standaard. Deze website is om klanten te informeren en te overtuigen over het product Match Online. Match Online komt in twee versies, namelijk voor verkopers en voor producenten. Vandaar ook deze doelgroep deling aan de voorzijde van deze website.