een selectie uit het werk van immo

type: Fotografie
klantnaam: Portret
opdracht: Portret en groeps portretten

omschrijving:
Voor verschillende soorten doeleinde heeft Studio Immo portretten en groeps portretten gemaakt. Soms voor een advertentie op basis van testimonials, registratie van een evenement.

type: Fotografie
klantnaam: Product fotografie
opdracht: Product- en detail fotografie

omschrijving:
Studio Immo heeft voor verschillende doeleinde producten gefotografeerd. Soms voor een duidelijk en zakelijk beeld van een product, soms ter versterking van de sfeer rondom een product. 

type: Fotografie
klantnaam: Reportage
opdracht: Sfeer impressie en registratie

omschrijving:
Reportage fotografie is vastleggen van evenementen en/of gebeurtenissen.  

type: Website
klantnaam: Yammy Events
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.yammyevents.com

omschrijving:
Yammy Evens wordt geleid door Yammy zelf (althans zo noemt zij zich in deze hoedanigheid). Vanuit deze kleine website welke Studio Immo mocht ontwikkelen probeert zij haar liefde voor de thaise keuken over te brengen. Zij organiseert workshops, catering en persoonlijke kooklessen vanuit passie en jarenlange ervaring in diverse keukens en opleidingen.  

type: Website
klantnaam: De zanger en Dane architecten bna
opdracht: Concept, ontwerp en techniek
link: www.dezangerendane.nl

omschrijving:
De zanger en dane architecten bna is al jarenlang bekend in Uithoorn en sinds 1996 gevestigd in het oude maar karakteristieke gemeentehuis van Uithoorn. Studio Immo mocht de website ontwikkelen op basis van hun moderne huisstijl. In deze website lag de focus op het etaleren van de uitgevoerde projecten binnen hun portfolio.  

type: Dynamische website
klantnaam: Zilver Store
opdracht: Concept, ontwerp en techniek

omschrijving:
Zilver Store was de eerste online tak van juwelier Goldpoint tezamen met Pandora Store. Deze online webshop voor zilveren juwelen was een uitbreiding op het bestaande assortiment welke niet in de winkel was te voeren vanwege de ruimte. Maar wel met dezelfde kwaliteit en know-how. Deze webshop kon zelfstandig onderhouden worden en was gekoppeld aan Ideal voor het betalingsgemak.