een selectie uit het werk van immo

type: drukwerk
klantnaam: Yarden Uitvaart
opdracht: ontwerpen en begeleiden
link: www.yarden.nl

omschrijving:
Voor Yarden mocht Studio Immo de oorkondes en cheques verzorgen t.b.v. de innovatieprijzen voor 2006 en 2007. Deze wisselen per jaar tussen een stimulans prijs en de Yarden prijs voor innovatie en uitzonderlijke initiatieven.    

type: drukwerk
klantnaam: Theatex
opdracht: advertentie ontwikkeling
link: www.theatex.nl

omschrijving:
Theatex is een toonaangevend bedrijf in textiel oplossingen voor evenementen, verenigingen en bedrijven. Naast de online promotie mocht Studio Immo ook een tweetal advertenties ontwikkelen.

type: Drukwerk
klantnaam: Trouwkaarten en geboortekaart
opdracht: Ontwerpen en begeleiden

omschrijving:
Soms mag Studio Immo een persoonlijke bijdrage leveren aan de mooiere momenten in iemands leven. Zoals het maken van trouwkaarten en geboortekaarten.

type: Drukwerk
klantnaam: Wouda Fashion
opdracht: Advertenties, uitnodigingen en promotioneel drukwerk
link: www.wouda-fashion.nl

omschrijving:
Wouda Fashion is een mode winkel gevestigd in Wilnis die de klant centraal stelt. Wouda doet dit door middel van speciale klanten dagen, collectie primeurs voor vaste klanten en speciale evenementen met modeshows, hoogwaardige catering en andere acties. Studio Immo verzorgt de verschillende advertenties, uitnodigingen en andere promotie.  

type: drukwerk
klantnaam: Advisor ICT Solutions
opdracht: Huisstijl, communicatie en promotionele uitingen
link: www.advisor.nl

omschrijving:
Advisor ICT Solutions is een veelzijdige en groeiende ICT onderneming gevestigd in Mijdrecht. ZIj bieden verschillende hoogwaardige disciplines ondergebracht in 3 categorieën: software development, ict services en network solutions. Studio Immo is al jarenlang de vaste ontwikkelpartner m.b.t. de communicatie uitingen onder aansturing van marketing directeur Dennis de Jong. 

type: Logo, stationary en promotie
klantnaam: FMDS
opdracht: Start nieuwe onderneming
link: www.fmds.nl

omschrijving:
FMDS, Facility Management Diensten en Services is een onderneming opgericht door Mike van Beek. Gespecialiseerd in Facilitaire dienstverlening. Studio Immo is gevraagd hiervoor een identiteit te ontwikkelen welke een zakelijk veelzijdigheid uitstraalt. Omdat de onderneming nieuw op de markt is, was er de wens om de verschillende diensten uit te lichten door middel van diverse promotionele uitingen.